JUNIORKLUBBERNE I THISTED KOMMUNE

Et efter-skole-tilbud for alle børn i 4.-6. klasse, der vil komme efter skoletid og hygge med kammeraterne.

ÅBENT ALLE HVERDAGE KL. 14-17 - FREDAGE KL. 14-16

THISTED - HANNÆS - HANSTHOLM - SNEDSTED - BEDSTED - HURUP

Tilmeld / Afmeld via pladsanvisningen

JUNIORKLUBBERNE I THISTED KOMMUNE


Juniorklubberne i Thisted Kommune er for alle skolebørn fra 4.-6. Klasse. Vi er et ‘efter skole’ klubtilbud, hvor børnene kan komme efter skoletid og hygge med kammeraterne i trygge rammer. Vi er ikke en SFO, men et værested, hvor børnene kommer og går, som det passer dem.

 

Vi har klubber i Thisted, Hannæs, Hanstholm, Snedsted, Bedsted og Hurup og er en del af Ungdomsskolen i Thisted Kommune.

 

Der er gode voksne omkring børnene og god tid til det enkelte barn. Hver dag serverer vi et sundt måltid mad, og ellers er det op til børnene at kaste sig over det væld af aktiviteter, som vi tilbyder. Vi har skønne klublokaler med wii, playstation, e-sport, bordtennis, bordfodbold og plads til både kreative aktiviteter og fysisk udfoldelse. Vi spiller bold, laver aktiviteter i hallen og har kreative eftermiddage med smykker, bolcher og malerier. Vi tager også på udflugter, skovture og ture til skatehallen. Vi holder både sommerfest og juleafslutning, tager i biografen og lægger i det hele taget stor vægt på det sociale. Her er super muligheder for både at lære nye ting, få nye venner og kaste sig over nye interesser.

 

Juniorklubben er det naturlige næste skridt, når børnene er klar til at stoppe i SFO. Her er der lidt friere rammer, og det forventes at børnene er en smule mere selvkørende og kan begå sig.

THISTED JUNIORKLUB
HANNÆS JUNIORKLUB
HANSTHOLM JUNIORKLUB
SNEDSTED JUNIORKLUB
BEDSTED JUNIORKLUB
HURUP JUNIORKLUB