Skip to main content

KNALLERTKØREKORT

Tag knallertkørekort hos Thisted Ungdomsskole

SÅDAN FÅR DU KNALLERTKØREKORT

  1. Du kan tilmelde dig holdet når du er 14 ½ 
  2. Du tilmelder dig KNALLERT INTRO (Risikoforståelse & Førstehjælp).
  3. Når du har gennemført førstehjælp og risikoforståelse, starter du til køreundervisning og teori. Du får udleveret undervisningsplanen til risikoforståelsen 
  4. Teori- og køre undervisningen tager 3 uger. Undervisningen er 2 aftener om ugen, ex mandag teori fra 16.30-19.50 tirsdag kørsel fra 17.30-20.50, vi har også hold tirsdag/onsdag og onsdag/torsdag
  5. Der er 100% mødepligt til alle timer for at blive indstillet til teoriprøve og praktisk køreprøve

TILMELDING OG BETALING

  1. Du betaler for hele forløbet, når du tilmelder dig KNALLERT INTRO. De 900 kr. dækker knallert intro, teori og kørselsundervisning.
  2.  Hvis du ikke har mulighed for at benytte online tilmelding og betaling kan du også tilmelde og betale via mobile pay eller bankoverførsel. Betal 900,- til mobile pay nummer 977647  - husk at skrive navn og fødselsdato på eleven, så tilmelder vi til det næste ledige hold.

TILMELD DIG UNDERVISNING I KNALLERTKØREKORT

Tilmeld dig KNALLERT INTRO her.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til tilmelding, betaling, holdundervisning eller andet, er du velkommen til at kontakte os på 99 17 20 92. Ring også gerne, hvis der er særlige hensyn, vi skal være opmærksomme på, eller der er brug for ekstra hjælp til teori eller kørsel. Så kan vi give informationen videre til underviserne.

KONTAKTPERSONER:

LISBETH OVERGAARD

Administrativ medarbejder

Tlf.: 99 17 20 92

E-mail: lo@thisted.dk

VORES UNGE SIGER

“ I skolen er der hele tiden opgaver og en masse man bare skal gøre. Derhjemme er der lektier, søskende og nogle forpligtigelser, som godt nok er anderledes end i skolen…. Når man er i Ungdomsklubben slapper man af og hygger sig på en anden måde ”