Kør Gokart med Thisted Ungdomsskole

Vi kører hver mandag og onsdag fra forår til efterår

Prøv at kør gokart på vores bane i Tved

Gokart


Kom og kør gokart! Mærk farten og sus afsted gennem svingene på Ungdomsskolens gokarts. Vi holder til på banen i Tved og kører hver uge fra forår til efterår.

Du skal være fyldt 13 år og dine forældre skal ha' underskrevet en ansvars- og risikofraskrivelse.

Prøv at køre gokart

Vi kører hver mandag og onsdag fra 15.30-17.30. Her kan du frit køre gokart. Vi har 6-8 gokarts og skiftes til at køre. Det koster 20 kr. pr. gang.

 

Vi kører forår og efterår

Gokart starter op i foråret, holder en kort pause i sommerferien og starter så op igen. Vi kører indtil vejret siger stop.

 

Ansvars- og risikofraskrivelse

Vi prioriterer sikkerheden meget højt og har heldigivis ikke erfaring med, at de unge kommer til skade. Hvis uheldet skulle være ude er det vigtigt at aktiviteten er dækket ind under den unges egen ulykkes- og ansvarsforsikring. Eleven bærer selv det fulde ansvar for sin deltagelse i undervisningen, og Ungdomsskolen fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar. 

Alle unge der vil køre gokart skal medbringe en udfyldt ansvars- og risikofraskrivelse.

Gokart-skole og LeTved

Vi har hvert år en gokart-skole for nybegyndere, hvor du over fire gange lærer at køre gokart fra bunden. Du får instruktion i svingkurver og køreteknikker og kommer selvfølgelig til at køre en masse gokart.

 

Hvert år holder vi også det legendariske LeTved. Her gælder det om at køre i hold, så man er flere personer om en gokart. Pit-stop er en væsentlig faktor om de vigtige sekunder, så man skal hurtigst muligt op af gokarten og skifte med ens makker!