KNALLERTKØREKORT

Tag knallertkørekort hos Thisted Ungdomsskole

AL UNDERVISNING FOREGÅR I THISTED

FÅ UNDERVISNING I FØRSTEHJÆLP, RISIKOFORSTÅELSE, TEORI OG KØRSEL FOR 800,-

Sådan får du knallertkørekort
  1. Du tilmelder dig BÅDE førstehjælp og risikoforståelse her på siden. Du kan logge ind med nem-ID eller uni log-in

  2. Du betaler for hele forløbet, når du tilmelder dig et hold i risikoforståelse

  3. Når du har gennemført førstehjælp og risikoforståelse, starter du til køreundervisning og teori. Du får udleveret hold- og undervisningsplan til undervisningen

  4. Du deltager i AL undervisning og kan herefter blive indstillet til teoriprøve og praktisk køreprøve
Tilmelding og betaling

Du betaler for hele forløbet, når du tilmelder dig risikoforståelse online. Hvis du ikke har mulighed for at benytte online tilmelding og betaling kan du også tilmelde og betale via mobile pay eller bankoverførsel. Betal 800,- til mobile pay nummer 977647 eller lav en bankoverførsel til reg. 4784 konto. 0010646413 - husk at skrive navn og fødselsdato på eleven, så tilmelder vi til det næste ledige hold. 

 

Husk alle elever der er fyldt 15 år skal have adgang til deres digitale postkasse, vores breve sendes ud digitalt

Tilmeld dig undervisning i knallertkørekort

Tilmeld dig de obligatoriske kurser i førstehjælp og risikiforståelse her. Du betaler for hele forløbet, når du tilmelder dig risikoforståelse.

Forsikring

Til forældrene

Thisted Kommune har ingen elevforsikring. Det betyder, at elever, der deltager i knallertundervisningen, og som er så uheldige at pådrage sig personskade (fx tandskade eller andet) ikke er omfattet af en forsikring gennem Thisted Kommune. Derfor skal eleven være dækket af familiens egen ulykkesforsikring.

Vedrørende skade på elevens egne ting henvises til familiens egen indbo-/familieforsikring, og forholder en elev skade på en anden elevs ting henvises til skadevolders families indbo-/familieforsikring, som også dækker ansvar.

 

I bedes printe og underskrive nedenstående ark.Underskriften skal afleveres til kørelæreren 1. teoriaften eller på kontoret Skolegade 8b, da jeres barn ikke kan køre uden denne.

Lær teorien hjemme

På sikkertrafik.dk har de samlet al den viden, du skal bruge for at bestå din teoriprøve og køre sikkert på knallert. Test din viden gennem øveprøven og se om du er klar til at bestå teoriprøven. 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til tilmelding, betaling, holdundervisning eller andet, er du velkommen til at kontakte os på 99 17 20 92. Ring også gerne, hvis der er særlige hensyn, vi skal være opmærksomme på, eller der er brug for ekstra hjælp til teori eller kørsel. Så kan vi give informationen videre til underviserne.

 

KONTAKTPERSONER:

Lisbeth Overgaard

Lisbeth Overgaard

Administrativ medarbejder

Tlf.: 99 17 20 92