Skip to main content

THISTED UNGDOMSKOLE

Thisted Ungdomsskole er en institution under Thisted Kommune, der tilbyder et væld af fritidsaktiviteter til alle kommunens børn og unge fra 4. klasse til 18 år.

Vi har hovedkontor og administration i Thisted, skatehal i Thisted, streetklub i Thisted og derudover klubber i Hannæs, Hanstholm, Nors, Snedsted, Bedsted, Sjørring og Hurup.

For de yngste har vi juniorklubben, som er et efterskole tilbud for 4.-6. klasse, når det er tid til at rykke videre fra SFO.

Vi har Small Talk, som er et aftentilbud for 5.-6. klasse, der skal til at prøve at være ude om aftenen på egen hånd og i trygge rammer.

Vi har Ungdomsklubben, der er et aftentilbud for 7. klasse til 18 år.

Og så har vi alle vores holdaktiviteter rundt om i kommunen med knallertkørekort, gokart, fredagscaféer, esport, tøsedage, jagttegn, madkurser, glaskurser, mountainbike og meget andet.

Hvert år har vi weekendture i Vigsø og Jesperhus med andre unge i Midt- og Vestjylland og vi arrangerer også skiture til Østrig.

VORES UNGE SIGER

“ I skolen er der hele tiden opgaver og en masse man bare skal gøre. Derhjemme er der lektier, søskende og nogle forpligtigelser, som godt nok er anderledes end i skolen…. Når man er i Ungdomsklubben slapper man af og hygger sig på en anden måde ”